![]() |
|
|||||||
| Online film izle | Geyik,Mizah | Bilgisayar | Modifiye | Müzik | Oyun Download | Spor | Dizi,Film | Eğitim,Öğretim,Ödev | Tags |
| Kayıt ol | Tüm Albümlere Bak | Yardım | Üye Listesi | Oyun Oyna | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forumların Efendisi'ne Hoşgeldiniz. |
| Hoşgeldiniz... Sitemizden tam anlamıyla yararlanmak için üye olunuz... 10 saniyenizi ayırıp sitemize üye olmak için BURAYI tıklayınız. İlginize teşekkür ederiz.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Forum Polisi
![]() |
Optik
[LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] 1-düzlem aynalar(kullanıldıkları yerler,görühtü oluşumu) 2-düz aynanın görüş alanı 3-çukur ayna 4-tümsek ayna konular şekilleri ile anlatılmış..tamamı 9 sayfa..bu da aşağıdaki linkten: [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] 1-ışık 2-yansıma 3-mercekler 4-göz kusurları 5-görme olayı 5-ışığın kuantum teorisi mercekler ve aynalar.tamamı 30 sayfa...buyrun.. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın]
|
|
![]() |
| Etiketler |
| optik |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|