![]() |
|
|||||||
| Online film izle | Geyik,Mizah | Bilgisayar | Modifiye | Müzik | Oyun Download | Spor | Dizi,Film | Eğitim,Öğretim,Ödev | Tags |
| Kayıt ol | Tüm Albümlere Bak | Yardım | Üye Listesi | Oyun Oyna | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forumların Efendisi'ne Hoşgeldiniz. |
| Hoşgeldiniz... Sitemizden tam anlamıyla yararlanmak için üye olunuz... 10 saniyenizi ayırıp sitemize üye olmak için BURAYI tıklayınız. İlginize teşekkür ederiz.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() |
![]() 23 Aralık güncellemelerine kadar güncelleme içeren updatepack eklenmiştir. Sonrasında 13 Şubat'a kadar çıkan güncellemeler tek tek eklenmiştir. Card reader, webcam driverları da eklenmiştir. SKeYLeR arkadaşımın çıkardığı 7'iso kullanılmıştır. 50 kadar duvar kağıdı ve 51 adet tema eklenmiştir. Temalar sistemde ekstra performans harcamamaktadır. WPI da bir kaç ekstra program içermektedir. Ayrıca WPI kurulurken müzikte çalıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: PROGRAMI DVD YE YAZDIRIP FORMAT ATACAKSINIZ..BİLGİSAYARI 1 YILDAN ESKİ OLANLAR İÇİN TAVSİYE ETMEM!! KOLAY GELSİN.. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] | 200 Mb. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] | 200 Mb. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] | 200 Mb. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] | 200 Mb. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] | 200 Mb. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] | 200 Mb. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] | 200 Mb. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] | 200 Mb. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] | 100 Mb.
|
| Mεζεҝ*ZǻFεя Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | oNuR! (12-02-2010) |
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Yha ben bunu nası indircem linke tıklıorum baska bi yere gidio bi yardım plss...
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|